1118
post-template-default,single,single-post,postid-1118,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ampliem el servei de vetlladors per a l’alumnat amb necessitats educatives especials (Moció presentada)

L’assistència a les Llars d’Infants i als menjadors escolars, com a serveis educatius i socials que són, així com a instruments que permeten la conciliació familiar/laboral,  han de poder ser utilitzats per tot l’alumnat sense cap tipus de discrimininació. Actualment, no es disposa del suport de vetalladors/es fora de l’horari lectiu i en els ensenyaments no obligatoris com les Llars d’infants. Una desigualtat marcada per la diversitat funcional i/o necessitat educativa especial de l’alumnat i que genera un greuge econòmic, impedint l’ús d’un servei educatiu i de socialització pels infants.

Per això, des de Decidim Vila-seca, proposem establir un ajut municipal de servei de vetllador/a en horari de menjador als centres educatius de primària i en tot l’horari lectiu de les Llars d’Infants municipals,  per a l’alumnat amb necessitats educatives especials que ho requereixi. En el proper Ple, de 26 de febrer, es debatrà i sotmetrà a votació la Moció presentada per Decidim Vila-seca que proposa solució a aquesta mancança.

Post a Comment