1144
post-template-default,single,single-post,postid-1144,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Continuarem treballant per la veritable municipalització de l’atenció social

Avui ens hem llevat amb un nou exemple del tarannà de l’equip de govern. I, de retruc, hem pogut comprovar el motiu pel qual la resposta donada a les peticions sobre l’atenció social semblava una forma de guanyar temps.

A partir del març es crea una àrea bàsica a Vila-seca i no caldrà desplaçar-se a Tarragona per rebre atenció social. L’equip de govern es fa seva una proposta de Decidim però, malauradament no encerta; ni en les formes ni en el fons.

La moció presentada per Decidim buscava oferir una proposta integral, que permetés crear un servei d’acompanyament i suport per a totes les situacions i circumstàncies que sobrevinguessin en la vida de les persones i famílies.
Però també buscava municipalitzar aquesta atenció social. Perquè des de la proximitat i l’autonomia és des d’on millor es poden definir les estratègies i les polítiques adeqüades a la nostra realitat. I, adicionalment, perquè la llei així ho estipula pels municipis de més de 20.000 habitants.

Per això, desde Decidim Vila-seca volem contestar a la publicació que des d’aquest matí omple les xarxes socials i avisar a l’equip de govern: continuarem treballant per aconseguir la veritable municipalització de l’atenció social, no aquesta idea de mínims que ens volen vendre. I no permetrem que s’apropïin, com fan habitualment, del que no comparteixen però és beneficiós per la ciudadania. La població és adulta i no compra tot el que li intenten vendre.

Per tant, com és la nostra obligació, demanarem explicacions a l’equip de govern.

No Comments

Post a Comment