728
post-template-default,single,single-post,postid-728,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

El nou web: una eina per a tots

Ja us podem presentar el nou web de la candidatura Decidim Vila-seca!

Aquest web, ha de servir com a canal de comunicació entre la ciutadania de Vila-seca i les persones partícipes de l’acció política d’aquesta candidatura. Però, també, com una eina de control ciutadà.

En aquest nou web, seguireu podent accedir a la informació genèrica de la candidatura: qui som i quina és la nostra ideologia, com ens organitzem internament o quin programa electoral presentàvem per a aquesta legislatura. De fet, des de l’enllaç Municipals 2015, podreu accedir al web de campanya que fins ara havíeu conegut.

Més enllà d’això, disposareu d’una lupa enfocada a l’Ajuntament. Aquí, podreu consultar les mocions que presentem als Plens, així com la documentació i estudis que les acompanyin. També podreu consultar la literalitat de les propostes presentades i tractades a les Comissions Delegades, i els comunicats emesos per part de Decidim. Més endavant, podreu visualitzar el compliment del programa electoral per mitjà d’un baròmetre intern. En definitiva, tota l’acció política es veurà reflectida en la pàgina.

Podreu conèixer els nostres regidors i la feina que fan, els actes que Decidim Vila-seca organitza i les reunions que la candidatura fa els veureu a l’agenda, l’hemeroteca us permetrà recuperar imatges i vídeos dels esdeveniments més rellevants.. I el web, creixerà amb nosaltres. És per això que també us facilitem un formulari de contacte: per a rebre les vostres propostes, no només referents a la millora de la comunicació, sinó a qualsevol comentari, proposta o indicació que ens volgueu fer arribar.

No Comments

Post a Comment