1279
post-template-default,single,single-post,postid-1279,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Formació, política i poble: què hem fet aquest abril?

El dia a dia de Decidim Vila-seca el conformen reunions i trobades dels diversos grups de treball, de l’Assemblea o bé de la Coordinadora General. És des d’aquests espais des d’on es genera el contingut, l’anàlisi i el posicionament polític que els regidors traslladen després a l’Ajuntament. En l’àmbit estrictament polític, els nostres regidors assisteixen setmanalment a les reunions dels Consells Executius dels Patronats Municipals, de les Comissions Informatives o als Plens de l’Ajuntament.

Més enllà d’aquest funcionament,  aquest mes els nostres regidors han participat de nombroses reunions de treball. A començaments de mes, vam reunir-nos amb el Delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, per conèixer de primera mà la situació actual del projecte BCN World i per transmetre la nostra preocupació. D’aquest mateix tema va tractar la reunió de treball amb càrrecs electes a la qual van assistir els nostres regidors el 21 d’abril. També hem tingut l’oportunitat de trobar-nos un cop més amb representants de la PAH, junt amb altres grups municipals, per tractar la problemàtica de l’accés a l’habitatge i de la pobresa energètica. Sovint, també mantenim reunions amb els regidors de l’Equip de Govern per tal de conèixer millor aspectes concrets del nostre municipi, raó per la qual ens vam reunir amb el regidor Pujals per tractar el funcionament i les retribucions de la Policia Local, entre d’altres.

Un altre aspecte fonamental en el dia a dia de Decidim Vila-seca i dels seus càrrecs electes és la formació contínua. En aquest sentit, aquest mes hem assistit a cursos de política 2.0 i formacions en l’àmbit de la comunicació política. També hem assistit a xerrades informatives, com ara la que va protagonitzar Josep Ginesta, Secretari Gral. de Treball, Afers Socials i Família; o la xerrada/formació a la qual van assistir els regidors per tractar la problemàtica de la recent revisió del cadastre, que afecta de forma molt greu a l’àmbit rural.

Finalment, Decidim Vila-seca i la gent que la conforma mai s’ha desconnectat de l’activitat cultural, social i musical del municipi. Per això, vam voler ser presents però de forma molt especial i reivindicativa en la Diada de Sant Jordi. Vam cedir a les vila-secanes i vila-secans un espai de lectura a la Plaça, reconeixent que aquesta és una diada on el protagonisme ha de raure en la lectura i no pas en els partits polítics. També vam assistir a la presentació del llibre de Pilar Reyes, a la Cantata tradicional de Sant Jordi i a multitud d’activitats al poble. Venim de l’associacionisme i la cultura i no ens en deslliguem.

No Comments

Post a Comment