774
post-template-default,single,single-post,postid-774,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Moció contra les delegacions d’alcaldia a la Junta de Govern Local

Un dels valors fonamentals de la nostra proposta política és la participació, pilar bàsic de la presa de decisions quan es busca escoltar totes les veus, comprendre les diferents realitats i trobar el millor camí o solució per a tot el col·lectiu. I considerant aquesta manera d’entendre la política dins de l’estructura municipal, creiem que la màxima expressió de la participació és el Ple Municipal, lloc on tots els regidors i regidores escollits a les urnes i que representen totes les sensibilitats polítiques del municipi es reuneixen de forma pública per contraposar i debatre arguments, opinions i punts de vista, buscar consensos i arribar a acords.

Per aquest motiu, el passat dilluns dia 6 de juliol de 2015, després d’analitzar el Decret d’Alcaldia de delegacions de competències d’Alcaldia cap a la Junta de Govern, Decidim Vila-seca va presentar una moció contra el primer punt del Decret on es delegava l’“Aprovació de les liquidacions tributàries, resolució dels recursos de reposició interposats contra les mateixes i aprovació dels ajornaments i fraccionament dels pagaments. Aprovació de les devolucions de taxes i preus públics”, entenent que es tracta d’una competència que no és de l’Alcalde, sinó del Ple, i que aquesta, a més, és indelegable, tal com estableix la legislació vigent.

Mantenim l’esperit constructiu que vam exposar en el Ple d’investidura, però creiem que s’ha traspassat una línia vermella i és necessari vetllar al màxim per les atribucions del ple si volem ajudar a canviar les coses i aconseguir que la política al nostre municipi sigui més transparent i accessible per a tothom. Anirem informant de com evoluciona la reclamació dels passos que es vagin fent.

 

ACTUALITZACIÓ:

Hem rebut aquesta resposta per par d’alcaldia. Pengem el document i us farem una valoració en breu

Download the PDF file .

No Comments

Post a Comment