1674
post-template-default,single,single-post,postid-1674,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Mocions en defensa dels camins rurals

Decidim Vila-seca presenta dues mocions en defensa de la xarxa de camins rurals de Vila-seca.

En el Ple de l’Ajuntament de Vila-seca del mes de juny es votaran dues mocions presentades per DVAM que proposen, entre d’altres, la senyalització i millora del manteniment dels camins rurals del terme.

La primera de les mocions, centrada en el coneixement i divulgació de la xarxa de camins rurals demana un cens toponímic dels camins. Amb això, la moció pretén posar ordre als noms de les desenes de camins que transcorren pel municipi, on la construcció de nous eixos de comunicació han tallat en diversos trams els antics camins. La moció demana també senyalitzar tots els camins i valorar la possibilitat de crear rutes saludables a peu i en bicicleta. Per tal de difondre la xarxa de camins, proposa també la creació d’un mapa dels camins del terme. Cal recordar que Vila-seca disposa d’un terme municipal de dimensions considerables, sovint i en part desconegut pels seus habitants.

La segona de les mocions, centrada en la seguretat i el manteniment, sol·licita específicament garantir el bon estat dels camins, amb especial atenció als més allunyats al nucli de Vila-seca. També se centra en la problemàtica del tall de la C-14 sobre el Camí de Mas Calvó, que aïlla una bona part del terme rural de Vila-seca. Finalment, demana la definició d’un Pla d’Actuació Urgent sobre la seguretat als camins Fondo i de Cambrils, donat el gran volum de trànsit rodat que reben i les complicacions de seguretat que això implica.

Podeu consultar totes les mocions presentades a l’apartat ‘Mocions‘ d’aquest web.

1 Comment

Post a Comment