1731
post-template-default,single,single-post,postid-1731,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Proposem la creació del Consell Esportiu

Volem que es creï un espai de debat i autogestió per a les entitats esportives de Vila-seca

En el Ple del proppassat mes de juny, presentàvem una moció per reclamar que es fes les entitats esportives de Vila-seca partícips del procés d’elaboració del nou projecte d’ampliació de l’Estadi Municipal. Aquesta moció va comptar amb el suport de la resta de la oposició però va ser desestimada pel vot contrari de CiU. No satisfets amb aquest resultat, presentem ara, en el Ple d’agost, una moció que proposa la creació del Consell Esportiu, un espai de debat i presa de decisions de les entitats esportives.

Ho duiem en el nostre Programa i sempre ho hem defensat: volem un poble associativament actiu i enriquit, en què les associacions tinguin veu i vot, i on es promogui el concepte d’autogestió i participació. Aquesta Moció que presentem camina en aquesta línia: proposa, en primer terme, convocar una Assemblea d’Entitats Esportives, amb els representants de totes les entitats esportives del municipi. Aquesta Assemblea ha de servir per proposar a les entitats la creació del Consell Esportiu, un espai de decisió pensat per a apoderar els clubs i acostar-los al nivell de presa de decisions. D’aquesta Assemblea n’hauria de sorgir un reglament per al Consell.

En segon terme, i fonamentalment, la moció proposa formalitzar el Consell d’Entitats Esportives, amb la participació dels representants de totes elles, els tècnics municipals d’esports i el Regidor corresponent. També es proposa dotar el Consell del pressupost necessari per al desenvolupament de les seves tasques per mitjà d’una partida específica i cedir-li la gestió organitzativa dels diferents equipaments i instal·lacions esportives municipals.

Pots llegir el cos de la moció seguidament:

Download the PDF file .

No Comments

Post a Comment