1379
post-template-default,single,single-post,postid-1379,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Què hem fet aquest mes de maig?

Decidim Vila-seca continua la seva rutina de reunions de grups de treball, reunions de la coordinadora i assemblees; rutina bàsica per al bon funcionament del grup municipal, ja que tots els que formem part de la candidatura anem aportant idees, generant contingut i enfocant un posicionament polític envers accions i propostes que es porten al Consistori.

Els nostres regidors han assistit aquest  mes a les reunions del Patronat de Turisme,  comissió de serveis a les persones, comissió de serveis al territori, comissió de serveis generals i comissió d’hisenda; també a la reunió que fa referència al repartiment d’espais electorals per a les properes eleccions del 26 de juny, i al ple per al sorteig de les meses electorals.

Vam començar el mes de maig visitant el Centre d’emergències, juntament amb el regidor de governació i representants de la Cooperativa Agrícola, on es van recórrer les instal•lacions, i ens van explicar el funcionament del centre d’emergències i com es procedeix en cas d’un avís. De les converses amb els responsables del centre, ha sorgit un compromís per treballar de forma més propera per tal que tots plegats ens puguem beneficiar d’un millor funcionament d’aquest servei públic.

Aquest mes, ha estat marcat per diferents actes d’associacions o entitats on hi hem estat presents; el  6 de maig s’inaugurava l’exposició dels 40 anys de l’Esbart Ramon d’Olzina i una setmana després els nostres regidors assistien a l’esmorzar de la Cooperativa Agrícola per celebrar la festivitat de Sant Isidre; també van ser presents a l’inici de la tercera edició del Vila-tapes i l’endemà van participar a la marató de donació de sang. Finalment van acompanyar als vila-secans  a la visita guiada al parc de la Torre d’en Dolça que forma part del pla educatiu d’entorn.

Entre reunió i reunió i visita i visita cal destacar el dinar amb el representant d’ERC de Salou per parlar de temes comuns als dos municipis i de la celebració de la taula rodona amb el tema “Quin BCNWorld volem?” on Josep Forasté va ser convidat com a ponent per explicar la nostra posició.

Finalment no podríem acabar aquesta entrada sense parlar del Ple Ordinari de maig, on les nostres mocions van tenir un paper destacat al debat i que lamentablement van ser gairebé totes  vetades per l’equip de govern, a destacar la moció per crear una comissió de festes apolítica i  més plural i la de crear un consell d’infants a Vila-seca.

No Comments

Post a Comment