531
page-template,page-template-page-fullwidth,page-template-page-fullwidth-php,page,page-id-531,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Volem una Vila-seca que escolti els seus habitants, on paraules com participació ciutadana, consultes populars, debats oberts i plurals, respecte a les minories i, en definitiva, DEMOCRÀCIA REAL I PARTICIPATIVA, siguin habituals al nostre Ajuntament. Volem que l’Ajuntament de Vila-seca esdevingui la casa de tots els veïns del nostre poble.

 

  • PERSPECTIVA D’ESQUERRES

    Volem un poble més solidari, més participatiu, que prioritzi l’acció social a l’obra pública, amb un desenvolupament sostenible on no es comprometin els recursos de tots per a benefici d’uns quants. Volem un ajuntament més transparent, obert a la participació, on tothom sigui escoltat i valorat per igual, i on la dignitat i els problemes de les vila-secanes i els vila-secans siguin la principal preocupació.

  • INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

    Creiem en la independència de Catalunya, com la única possibilitat per construir un país més just i solidari, amb unes administracions més transparents que realment estiguin al servei de les persones. La independència no és la fi, és l’oportunitat de construir una nova manera de gestionar el nostre espai col·lectiu, on tots siguem importants.

  • REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA

    Entenem la política com l’oportunitat de construir un entorn millor per a tots. Un àmbit on la participació i creació col·lectiva esdevingui coneixement que repercuteixi en el bé comú. Per això apostem per la limitació de mandats, pel debat constructiu en lloc dels pactes de majories, pel respecte i la consideració de les minories i, en definitiva, per l’apoderament de la gent, com a veritable i única font de la sobirania política.