45
page-template,page-template-page-fullwidth,page-template-page-fullwidth-php,page,page-id-45,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Decidim Vila-seca som un grup de vila-secanes i vila-secans sorgits del món de l’associacionisme local i molt actius en la vida cultural i social del poble. Des de sempre, hem estat estretament vinculats al teixit associatiu i empresarial del poble i, des de l’estima personal i col·lectiva, hem fet possible multitud de projectes en el passat. Som persones del poble amb ganes permanents de contribuir a fer-lo un lloc més ric, viu, dinàmic, pròsper, integrador i socialment just.

La nostra inquietud política neix de la ferma creença que cal una nova manera de fer política, més propera a la gent i, sobretot, feta des de la gent. Massa sovint la política ha viscut distanciada de la realitat de les persones, distanciada de les vicissituds del dia a dia de la gent. I si això no és permissible en qualsevol esfera política, encara menys ho és en la municipal. Decidim Vila-seca som gent que creiem que cal aproximar la política a les persones, fer-la més transparent, més social i més participativa. La nostra prioritat són les persones i, com no podria ser d’altra forma, treballem per acostar la política a les persones.

Però també volem ser i som un canal directe cap a les institucions. No tan sols volem acostar la política a les persones, sinó també de forma inversa. Volem fer la gent partícep d’aquesta política allunyada massa sovint de la voluntat popular. I Decidim Vila-seca no pretén ser més que un canal de comunicació entre la gent i les institucions: volem ser la veu de la gent de Vila-seca en el seu Ajuntament.

 

Candidatura Municipals 2015

Candidatura Municipals 2015