1689
post-template-default,single,single-post,postid-1689,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Reclamem millora i ampliació de l’Estadi Mpal.

Davant la degradació del complex Estadi Municipal i la manca d’espais suficients per a la pràctica de l’esport, Decidim Vila-seca (DVAM)  proposem engegar un projecte per a remodelar aquest espai municipal.

El complex Estadi Municipal de Vila-seca acull les activitats esportives, principalment, del Club de Futbol, Club d’Atletisme, Club de Tennis i Club de Ciclisme del municipi. Tractant-se d’una de les primeres instal·lacions esportives del municipi, ha patit una degradació i un abandonament al llarg dels anys, accentuat des de l’obertura de les noves piscines municipals.

Aquest fet uneix la pràctica totalitat dels grups polítics municipals, que recolliem en els nostres programes la necessitat de remodelar i, en el cas de Decidim Vila-seca, ampliar el complex. Les entitats esportives del municipi reclamen que existeix una manca d’espais per a la pràctica de l’esport, degut al creixement sostingut del municipi.

Degut a aquests dos fets, des de DVAM proposem que l’Ajuntament es comprometi a definir un projecte d’actuació que resolgui aquestes mancances. Per tal de fer-ho, reclamem la creació d’una taula temporal formada per representants de tots els Grups Municipals i els tècnics de l’Ajuntament, però també per totes les associacions esportives implicades. D’aquesta manera es pretén trobar consens en un projecte que ha de resoldre les problemàtiques reals d’aquestes entitats. En la mateixa línia de consens i democràcia participativa, demanem que el projecte definitiu sigui sotmès a aprovació per mitjà d’una consulta municipal.

Us convidem a llegir la moció:Download the PDF file .

Post a Comment