Regidors

Josep Forasté Casas

Sóc Josep ForasterForasté Casas i vaig néixer a Vila-seca l’any 1973, on he viscut sempre des d’aleshores. Estic casat i tinc dos fills, una nena i un nen meravellosos.

Sóc Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la UOC. Vaig iniciar un Màster Universitari en Responsabilitat Social Corporativa que espero reprendre i finalitzar el proper curs, i tinc un domini suficient de català, castellà i anglès.

La meva vida laboral ha estat sempre relacionada amb la hostaleria i el turisme. Vaig ser empleat i després copropietari d’establiments d’hostaleria a Salou i Cambrils durant més de deu anys i, després, vaig estar tres anys treballant en l’àmbit de la gestió financera en una empresa de lloguers turístics a La Pineda, excepte actualment, que porto la gestió i comptabilitat de la Comunitat de Regants del Molinet.

A nivell social, a Vila-seca, he estat graller de la colla gegantera, sóc membre del Ball de Diables, he participat molts anys a Els Pastorets i sempre he estat vinculat al teatre formant part del grup de teatre de La Tramoia, així com d’altres activitats més puntuals com les representacions de la Llegenda del Rescat de les 100 donzelles.

Sempre he defensat actívament tot allò en el que crec i que considero socialment just. Vaig participar actívament en les consultes populars amb Vila-seca Decideix, formant part des del inici de l’equip que les va impulsar. Sóc membre actiu de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a Vila-seca i vaig ser un dels impulsors i portaveus de la Plataforma d’Afectats per l’Alternativa G, quan es va desviar el traçat del corredor del mediterrani, al seu pas per Vila-seca, per protegir interessos privats dels propietaris de Mas Calvó.

Robert Rodríguez Fibla

RobertEm dic Robert Rodríguez Fibla i vaig néixer a Vila-seca el 12 de novembre de 1973. Estic casat des del 13 de març de 1999 i sóc pare de dues filles bessones. He viscut tota la vida a Vila-seca, el meu poble, i crec que no podria viure enlloc més.

Vaig cursar els estudis primaris al Col·legi Antoni Torroja i Miret i els estudis mitjans a l’Institut de Vila-seca i Salou, pertanyent a la primera promoció que en va sortir. Em vaig Diplomar en Ciències Empresarials i posteriorment em vaig Llicenciar en Administració i Direcció d’Empreses per la Uniersitat Rovira i Virgili. Sóc Agent de la Propietat Immobiliària i Administrador de Finques Col·legiat pel Col·legi Oficial d’Administradors de Finques de Tarragona, activitat qe desenvolupo en el municipi. Com la majoria dels vila-secans i vila-secanes quan són joves, vaig realitzar feines d’estiu en supermercats i establiments de menjar ràpid que em van permetre pagar-me els estudis superiors o el carnet de conduir.

Tota la vida he estat vinculat a diverses associacions i clubs de Vila-seca. Vaig ser soci durant anys del CF Vila-seca o nedador del CN Vila-seca. Vaig pertànyer a la Colla de Grallers acompanyant els gegants en diverses ocasions. Fa més de vint anys que pertanyo al Ball de Diables i soc President de la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural des del 2004, any en què vaig ser proposat com a millor esportista, juntament amb el company que vam completar la copa Catalana de Caminades de Resistència de Catalunya. Vaig entrar a formar part del consell de redacció de la publicació local El Pont de Fusta el 1995 fins al seu tancament el desembre de 2013, sent-ne el director en els darrers cinc anys. El 1992 em vaig incorporar al grup de teatre La Tramoia, el qual reprenia la seva activitat, de nou sota la direcció del Pep Graset. Actualment també exerceixo com a actor de cinema i teatre amb altres companyies de Tarragona i Barcelona.

A nivell polític, des que tinc ús de raó, he cregut en uns Països Catalans lliures i independents, amb un estat propi sota la forma d’un república. És per això que vaig militar a les JERC i més recentment vaig ser un dels impulsors de Vila-seca Decideix l’any 2010, organitzadora de la consulta popular que es va celebrar al municipi el 25 d’abril d’aquell any. Així mateix vaig ser voluntari en el referèndum que va tenir lloc el 9 de novembre de l’any passat