1602
post-template-default,single,single-post,postid-1602,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Torna el Cicle de Xerrades feminista

Decidim Vila-sca AM i el Casal Popular el Rebotim, reprenen aquest dijous 26 de gener el cicle de xerrades “El Partiarcat que comporta?” que es va iniciar el passat mes d’octubre amb una xerrada mensual.

Fins ara el cicle ha realitzat tres xerrades. La primera d’elles, “Micromasclismes”, s’endinsava en la contextualització i definició de les actituds masclistes més invisibles i de les quals en som menys conscients. “Víctima i família” va ser la xerrada del novembre, en motiu del 25N, dia mundial de l’eradicació de la violència masclista. La xerrada es va enfocar en la vivència, quina afectació familiar se n’esdevé, la prevenció, la intervenció familiar i la responsabilitat comunitària que ens interpel·la a tots i totes per tal de posar fi a aquesta realitat.

El darrer acte del 2016, en època pre-nadalenca, va fer reflexionar als assistents sobre els rols i estereotips de gènere, establerts des dels primers anys de vida i que es fan plenament evidents en la publicitat sexista, els catàlegs de jocs infantils o en el dia a dia de la televisió.

Aquest dijous dia 26 de gener a les 20h al Casal Popular El Rebotim, es realitzarà la següent xerrada sota el títol “Noves masculinitats i grups d’homes” amb el Yago Magallanes Da Silva (educador social) i Toni Soler López (Col·lectiu Homes igualitaris). Al febrer amb el Col·lectiu Cau de Llunes de Tarragona parlarem sobre «Mitjans, dones i pressió estètica”. Finalment, la celebració del 8 de març, dia de les Dones, tancarà el cicle amb un Cinefòrum presentat per la Rosa Casas Villodre, de l’Associació DHIDES (Dones i Homes per la Igualtat i el Desenvolupament).

No Comments

Post a Comment