852
post-template-default,single,single-post,postid-852,single-format-standard,do-etfw,stockholm-core-1.2.1,ecwd-theme-stockholm,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vila-seca decidirà si s’adhereix a l’Associació de Municipis per la Independència

Els regidors de Decidim Vila-seca han registrat la moció per a l’adhesió de l’Ajuntament de Vila-seca a l’AMI. La moció tracta exclusivament l’adhesió a aquesta associació, formada per més de 700 dels 948 municipis de Catalunya i que té per objectiu contribuïr en l’assoliment de la independència de Catalunya. Així mateix, la pròpia moció aprova els estatuts de l’AMI, que regulen l’organització interna de l’entitat municipalista i que deixen constància de les raons històriques, socials i polítiques que la van portar a néixer. La decisió es prendrà en el Ple Ordinari del mes de juliol, que se celebrarà el divendres 31 de juliol a les 21h.

Des de Decidim Vila-seca, el compromís de presentar aquesta moció va fer-se palès en el programa electoral de les recents eleccions municipals i és que el compromís amb el procés d’independència del nostre país és un aspecte fonamental de l’ideari de la candidatura. La proposta d’adhesió a l’AMI pretén acabar amb la desvinculació pràctica que viu el poble de Vila-seca respecte del procés català, especialment a nivell institucional i segurament per raons d’interessos polítics. És precisament en àmbits socials com el del nostre poble on cal realitzar una tasca de pedagogia important, per tal d’enxamplar la massa social favorable a la independència de Catalunya.

Fem, així mateix, extensiva la proposta a tots els grups municipals presents a l’Ajuntament de Vila-seca. Creiem que és una proposta integradora, de tots i per a tots, que pretén contribuïr en la millora del nostre poble i del nostre país. Creiem, a més a més, que la realitat social i política de Vila-seca, amb un govern de CiU -partit defensor i partícep del procés català- amb majoria absoluta permet fàcilment l’aprovació d’aquesta moció i esperem, desitgem i convidem a què així sigui.

Fem també extensiva aquesta proposta a tota la ciutadania de Vila-seca i la convidem a ser-ne partícep en el moment de la seva aprovació i en els mesos següents, en aquest tram intens que ens ha de dur a les eleccions plebiscitàries del 27-S.

 

No Comments

Post a Comment