Josep Forasté Casas

Vaig néixer a Vila-seca el 1973. Amb un grau en Administració i Direcció d’Empreses, recentment he realitzat un màster universitari en Govern local. Professionalment he treballat molts anys en l’àmbit turístic i actualment sóc el responsable de la gestió i administració de la comunitat de regants del Molinet. Des de 2020 sóc diputat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona. Compagino la meva activitat professional i política amb la col·laboració de diverses entitats del municipi com l’associació cultural El Centru, la companyia teatral La Tramoia, el Ball de Diables de Vila-seca i d’altres entitats socials i culturals de Vila-seca.

Pineda Vaquer Ferrando

Vaig néixer a Vila-seca el 1978. Llicenciada en història, treballo de tècnica en làmbit de l’associacionisme cultural. Com la resta de companys de Decidim, també estic molt vinculada a la vida associativa de Vila-seca: actualment formo part de la junta de la societat El Fènix i de l’AMPA CEI Pineda i col·laboro amb el Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras.

Robert Rodríguez Fibla

Vila-seca, 1973. Economista de formació, vinculat a diverses entitats esportives i culturals del municipi des de tota la vida, actualment desenvolupo la meva activitat professional en el sector dels esdeveniments esportius a l’aire lliure.

Alícia Bescós Pérez

Sóc una dona molt relacionada amb el teixit associatiu del municipi. Sempre involucrada amb la cultura i especialment amb el teatre, sóc la directora del grup de teatre La Tramoia i la presidenta dels Amics del Teatre. Crec en la música com instrument de formació. Sóc mare, companya i amiga. Treballo de cara al públic, de tu a tu, escolto i observo per poder construir després.

Jaume Ferré Vidal

Vaig néixer a Vila-seca fa 60 anys. Tinc dues filles. M’ apassiona la natura i l’esport. He estat vinculat a diverses entitats esportives i actualment formo part del Club Esportiu Runners Vila-seca. No m’ agraden els politics, pero si que crec en una forma de governar  més propera a les persones. Per això em presento amb el projecte de Decidim Vila-seca, perquè crec en la necessitat d’un canvi”.

Nohemí León Castellnou

Tarragonina de naixement i vila-secana de cor. Tots els meus records d’infància i joventut estan vinculats a Vila-seca, on hi visc des de fa 24 anys. Tècnica superior en Administració i Finances,  joieria i diplomada en Gemmologia. Treballo com a comptable en una companyia dedicada a la innovació de teixits tècnics. 

Sempre vinculada al mon associatiu de Vila-seca, actualment formo part del Ball de Diables. Des de Decidim vull aconseguir millorar la vida de tots els vila-secans i  vila-secanes.

 

Joan Badia Cabré

De pare vila-secà i mare vilaplanenca, he crescut a Vila-seca, m’he format a Barcelona i he estat molts anys a l’estranger. Vaig tornar durant la pandèmia i em vaig tornar a enamorar del poble. Estic vinculat professionalment al sector de la salut i la investigació i  vaig formar part de l’Esbart Dansaire de Vila-seca. Em presento a la llista de Decidim per aprendre i aportar idees i una mirada crítica a la política municipal. 

Sílvia Masdeu Pinel

Vaig néixer a Reus al 1978 i fa 16 anys que visc a Vila-seca. Fa uns anys que sóc la presidenta de l’AFA de l’escola La Canaleta i participo en la Xarxa d’Ampes de Vila-seca. Vaig estudir Psicologia, però fa 13 anys que treballo d’administrativa de recursos humans. Com a mare vull un poble millor per als meus fills, un poble on puguin estudiar, divertir-se, practicar esports i implicar-se en la cultura popular. Per tot això participo en el projecte de Decidim Vila-seca.

 

 

Àngel Guardiola Rofes

Tinc 49 anys i sóc fill de Vila-seca. Treballo al sector de la sanitat des de fa quasi 30 anys, des d’on sempre he procurat donar un tracte amable, eficient i proper a les meves veïnes i veïns. Pagès de vocació quan la feina m’ho permet, he afrontat els reptes que m’ha plantejat la vida amb optimisme i determinació. Aquests són els valors que em defineixen, en els quals crec i els que aporto per construir la Vila-seca d’avui i demà, també a través del projecte de Decidim Vila-seca.

Ámbar Campos Pineda

Vaig néixer a Vila-seca fa 20 anys. Ara mateix soc entrenadora al Club de Natació de Vila-seca, entitat a la que estic vinculada des dels vuit anys. Vaig estudiar el batxillerat al Ramon Barbat i també formo part del Ball de Diables de Vila-seca.

Ángel Fraile Belloso

Vaig estudiar Ciències polítiques i Sociologia. He treballat des dels divuit anys als sectors del turisme, l’hostaleria i el comerç. Conec de prop el món sindical i sóc mediador al Tribunal Laboral de Catalunya.

Eva Trujillo Aranda

Infermera especialista en Infermeria Geriàtrica i en ferides cròniques i peu diabètic. Fa més de 20 anys que em dedico a la geriatria. Formo part de l’AMPA de l’Institut Ramon Barbat i jugo o formo part de l’equip de mares del Club de Bàsquet Vila-seca (CBV). Sóc perseverant, responsable, comprensiva i empàtica, amb una absoluta dedicació als altres perquè cuidar és la meva passió.

José Luis Valdés Cabrera

Nascut a Barcelona, fa 15 anys que vaig venir a viure a Vila-seca. Treballo de manteniment electricista i lampista. Compromès amb la meva comunitat i amb un gran esperit social, col·laboro activament en diverses entitats de Vila-seca, com ara CCOO i Xiquets Vila-seca. Amb una actitud positiva, estic disposat a treballar dur per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Vila-seca.

 

Yolanda Sans Casadó

Vila-secana des del 1984, sóc assessora comercial de material d’oficina. He format part durant molts anys del Club de Bàsquet Vila-seca (CBV). Al meu temps lliure, intento gaudir de tot el que m’ofereix Vila-seca.

Joan Rovira Canaldas

Tinc 51 anys i sóc fill de Vila-seca. Puc dir que tinc la sort de gaudir d’un dels millors oficis del món: la pagesia. Tossudament obstinat a continuar disfrutant de la millor feina que hi pot haver! Formo part del projecte de Decidim Vila-seca per tal de canviar la manera de fer les coses i aconseguir una Vila-seca més transparent, oberta i democràtica.

 

Susanna López Guerrero

Vaig néixer a Barcelona, però fa 22 anys que visc a Vila-seca. Treballo de monitora de menjador en una escola de Vila-seca. També formo part d’una associació dedicada a la síndrome de Charge,on acompanyem, ajudem i parlem amb pares i mares que tenen fills amb aquesta  malaltia minoritària. M’interessa molt la integració en nens i adults amb discapacitat.

Xavier Campos González

Ara jubilat, he treballat molts anys de comercial en l’àmbit de la neteja industrial i alimentària. Actiu, entusiasta i molt vital, formo part del Ball de Diables de Vila-seca.

Andrea Pastó Medinilla

Filla de Cambrils, fa sis anys que visc a Vila-seca. Amb estudis d’integració social, tinc experiència de molts anys en el món del lleure i dels serveis socials. Sóc la presidenta de l’AMPA de l’escola Torroja i Miret de Vila-seca.

Blai Bailén Ruiz

Nascut a Vila-seca fa 48 anys, actualment treballo en una empresa de climatització, després de molts anys a la indústria química. També imparteixo classes de ioga, una de les meves dues grans passions junt amb la muntanya. Fa més de 25 anys que formo part del Ball de Diables de Vila-seca i de la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural. Amic dels meus amics, naturalista, animalista i vegetarià.

Núria Guardiola Cerrillo

Vila-secana de 22 anys, tinc el CFGM d’atenció a persones en situació de dependència i el CFGS d’integració social. Actualment treballo d’auxiliar educativa amb persones amb discapacitat Intel.lectual a Villablanca Serveis Assistencials. Estic molt disposada a ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat, per la qual cosa enguany començaré a estudiar Treball Social.

Lluís Plana Cabré

Paleta, actualment jubilat. Militant d’ERC, sóc soci de l’Ateneu Pi i Margall de Vila-seca i d’altres entitats del territori.

Belén Avilés Planas

Tinc 54 anys i treballo d’administrativa. Filla i neta de vila-secans, he viscut tota la vida al poble tret d’un període de 14 anys. Crec en Decidim pel canvi que necessita Vila-seca.

Alfred Monreal Sendra

Nascut a Reus fa 56 anys, la meva família i les meves arrels són vila-secanes. La meva vida laboral s’ha desenvolupat en el sector del comerç i actualment són gerent de La Gastronoteca, a Vila-seca. Vull contribuir a assolir tant la construcció d’una nova Catalunya com d’una millor Vila-seca. Qualsevol fita és possible, si treballem junts i juntes.

 

Meritxell Caldú Aragonès

Educadora infantil i mestra d’educació infantil. Vinculada a l’associacionisme feminista del territori.

“L’educació és un arma de construcció massiva”, de Marjane Satrapi.

 

Francesc Ripoll Almendáriz

De Sant Vicenç dels Horts, fa uns anys que visc a Vila-seca. Jubilat, em dedico a gaudir de la família i col·laboro com a voluntari a Protecció Civil de Vila-seca.


Laia Ferré Campos

Vila-secana de cap a peus i arrelada al poble, professionalment he estat sempre vinculada al món del turisme com a recepcionista d’hotel. Dins de l’àmbit associatiu, he format part de l’Esplai Esclop i de l’Associació de Reis de Vila-seca. Amb predisposició per ajudar la gent i amb ganes de construir una Vila-seca millor i de futur per als que estan per venir.


Joan Carles Duch

Tècnic professional en treballs subaquàtics, tècnic superior en electrònica industrial, en indústries de procés químic i en prevenció d’accidents laborals, actualment estic prejubilat de la indústria química. Vinculat al sindicalisme, també sóc soci de la societat El Fènix i practico l’escalada, el trekking I la natació.


Maria Fuensanta Castillo Torres

Treballo com a administrativa en una empresa multinacional. Alegre, familiar, treballadora, amiga dels meus amics, sempre intento treure el costat positiu de tot.