Decidim Vila-seca va néixer el 2015 com un grup de vila-secanes i vila-secans sorgits del món de l’associacionisme, molt actius en la vida cultural i social del poble i que venien a capgirar la política municial. Vinculada a la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya, Decidim Vila-seca ha incorporat des del primer moment persones d’afinitats molt diferents, però sempre amb una perspectiva d’esquerres.

Quatre anys després, Decidim Vila-seca havia crescut. El 2019 tornava a concórrer a les eleccions enforitda amb noves incorporacions de veïnes i veïns amb perfils molt professionals i complementaris, la qual cosa va permetre sumar una tercera regidora al grup municipal.

Al llarg d’aquests vuit anys hem demostrat que som l’única alternativa d’esquerres responsable i a la vegada exigent i ferma en les nostres conviccions. Capaç tant de ser generosa com de tenir prou mà ferma per plantar-se quan cal, sempre amb el bé comú com a propòsit. La nostra prioritat sempre han estat les persones: no només volem acostar la política a la ciutadania, sinó també fer que la gent participi activament en aquesta acció política.

Aquest 2023, doncs, l’equip de Decidim Vila-seca torna a estar al peu del canó per aconseguir el nostre objectiu: construir el millor futur possible per a Vila-seca.